(Філе оселедця подане з гарніром з яблук та кримської цибулі з майонезом)
Тартар із лосося (150г)
399
(Лосось, каперси, цибуля, корнішони - дрібно нарізані, приправлені оливковою олією, сіллю та перцем. Подається в келиху на подушці з льоду з лікером Блю Кюрасао та тостами)
Тартар із тунця (330г)
430
(Філе тунця, авокадо, томати канкасе, ядра гарбуза, кунжут)
(Язик яловича, свіжий огірок, картопля відварена, морква відварена та курячі яйця. Заправляється майонезом власного приготування та соусом із зеленого горошку)
Оселедець під шубою (330г)
219
Салат з печеними баклажанами, сиром Фета та гречаними грінками (330г)
Качина грудка Сувід на брускеттах з карамелізованою грушею, сиром Маскарпоне та малиновим соусом (280г)
378
Брускетти з телячою вирізкою, яблуками конфі та інжиром у вершково-винному соусі (300г)
429
BEEF Веллінгтон (1500г)
2796
Страва на 6 порцій (Теляча вирізка в грибній подушці, обгорнута в бекон і запечена в листковому тісті)
Буженина зі свинячого ошийка з овочами та картоплею (1050/450г)
1751
Страва на 6 порцій (Свинячий ошийок, наповнений овочами "Al dente" і поданий з часточками картоплі в панірувальних сухарях)
Кролик, запечений у червоному вині з фруктами та гарніром Полента (1100/400г)
1739
Страва на 6 порцій (Найніший кролик, замаринований у червоному вині з медом та фарширований яблуками, абрикосами та маслинами. Подається на дошці з гарніром "Полента")
Качка запечена з яблуками в імбирно-апельсоновому соусі (1200/300г)
1468
Страва на 6 порцій (Ароматна та пікантна страва. Подається на дошці з пряним імбирно-апельсиновим соусом)
Запечена бараняча лопатка з овочами гриль та соусами "Баже" та "Мацоні" (1000/300/200г)
1679
Страва на 6 порцій ( Страва істинної грузинської кухні! Прекрасне поєднання овочів гриль і ароматної баранини, що тане в роті. Подається з овочами на дошці з горіховим та часниковим соусами.
Короп, фарширований овочами та запечений під пряним вершковим маслом (1000г)